ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
6 photos

ELVIAL Exlusive 87 i2 Aluminium + Wood - Multilock

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Με το νέο σύστημα Υψηλής Ενεργειακής Απόδοσης ELVIAL XCLUSIVE 87 i2, όλα τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου συνδυάζονται ιδανικά με την κλασική εμφάνιση και αίσθηση του ξύλου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ + ΟΦΕΛΗ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ
Uf    : 1.1 – 1.4 W/m2K
Uw* : 1.3 W/m2K με διπλή ενεργειακοί υάλωση (Ug: 1.0)
Uw* : 1.0 W/m2K με τριπλή ενεργειακοί υάλωση (Ug: 0.6)

Τρία επίπεδα θερμομόνωσης:
 • Πρόσθετη θερμομονωτική ζώνη με πυρήνα αφρού Τεχνολογίας ELVIAL i2, η οποία βελτιστοποιεί τις ισοθερμικές καμπύλες στην τομή του κουφώματος και εξουδετερώνει τη μετάδοση θερμότητας δια ακτινοβολίας.
 • Εφαρμογή πολυθάλαμων ράβδων πολυαμιδίου με υαλοενίσχυση 25%, (PA6.6 25 GF), πλάτους 34mm σε όλα τα προφίλ του συστήματος, για εξαιρετική θερμομόνωση και επιπλέον ακαμψία.
 • Ειδικά σχεδιασμένο κεντρικό παρέμβυσμα, που καλύπτει όλη την επιφάνεια του πολυαμιδίου, ελαστικά υάλωσης με πτερύγια και περιμετρική μόνωση του υαλοπίνακα με αφρώδες πολυαιθυλένιο χαμηλής πυκνότητας, για τη διακοπή της θερμοροής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Επίπεδο Ασφαλείας WK2, με μηχανισμό έως 21 περιμετρικά σημεία κλειδώματος G-U.

ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Έως 1.600mm πλάτος / φύλλο
Έως 2.400mm ύψος / φύλλο
Έως 130kg /φύλλο
Έως 48mm  πάχος υάλωσης

Άριστη Λειτουργικότητα για μια ζωή, με:
 • Πρωτοποριακές γωνίες επιπεδότητας από υλικό πολυαμιδίου, με ειδικά σχεδιασμένα κανάλια και οπή για την εισροή κόλλας, που εξασφαλίζουν μέγιστη στιβαρότητα και άψογη συναρμογή των προφίλ.
 • Γωνίες σύνδεσης με race, αποκλειστικά σχεδιασμένα για να  εφαρμόζει ο πείρος του μεντεσέ, ώστε το βάρος της υάλωσης να μεταφέρεται σε αυτά.
 • Ενισχυμένο πάχος τοιχώματος προφίλ (1.6mm - 2.0 mm) με υψηλό επίπεδο ροπής αδρανείας για μεγάλες αλλά και πολύπλοκες κατασκευές.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΑΝΩΣΗΣ ELVIAL, που αποτελείται από:
 • Εξαιρετικής σχεδίασης τάπα μπινί 2 συστατικών (ΤPV+EPDM) με έξυπνες υποδοχές κουμπώματος του κεντρικού παρεμβύσματος και άψογη εφαρμογή στο προφίλ, για βέλτιστη υδατοστεγάνωση.
 • Προηγμένα ελαστικά ειδικής σχεδίασης τα οποία συνδυάζονται με ελαστικές γωνίες από EPDM για ακόμη μεγαλύτερα επίπεδα στεγάνωσης.
 • Περιμετρικά κανάλια απορροής στην κάσα και το φύλλο, τα οποία αποτρέπουν την εισροή νερού στο εσωτερικό τμήμα των προφίλ.

ΒΑΣΙΚΟ ΒΑΘΟΣ ΔΙΑΤΟΜΗΣ: 92mm

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΟΨΗ Κ-Φ: 109.5mm


Τυπολογίες κατασκευών
Όλες οι πιθανές τυπολογίες ανοιγόμενων κουφωμάτων.

Πιστοποιήσεις
 • Ο σχεδιασμός, η διαδικασία παραγωγής και ο ποιοτικός έλεγχος όλων των διατομών της ELVIAL έχουν πιστοποιηθεί με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ISO 9001:2008
 • Η διαδικασία βαφής της ELVIAL είναι πιστοποιημένη και διενεργείται σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκό πρότυπο βαφής QUALICOAT.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ROLSTRAT