ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Apollo - Σήτα κάθετης κίνησης

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Σύστημα κάθετης κίνησης Apollo με διάσταση κουτιού 38mm, εφαρμόζεται σε όλα τα ανοίγματα, πόρτες και παράθυρα. Προσφέρει αθόρυβη λειτουργία, αξιοπιστία και είναι εύκολη στην τοποθέτηση.

Τα πλεονεκτήματα της, είναι:
  • Μέγιστο ύψος τοποθέτησης 2,40 μέτρα.
  • Το κλείσιμο της σήτας επιτυγχάνεται είτε 1) με ρεγουλατόρο, όπου το άγκιστρο που συγκρατεί το κατωκάσι βρίσκεται μέσα σε κωνικό πλαίσιο και το συγκρατεί με ασφάλεια, είτε 2) με σύστημα κλικ–κλακ (αφού έχει χρησιμοποιηθεί το σύστημα clic-clac).
  • Στερέωνεται στο κούφωμα με 2 τρόπους: 1) βίδωμα των ειδικών πλαστικών κλιπ τοποθέτησης (παρέχονται σε κάθε κιτ εξαρτημάτων). Βιδώνονται στο επάνω μέρος του επιθυμητού χώρου τοποθέτησης και κατόπιν κουμπώνονται στο κουτί της σήτας, 2) με την χρήση των τηλεσκοπικών ταπών οι οποίες επιτρέπουν το άνοιγμα έως και 10mm σε περίπτωση λάθος κοπής ή παράγωνου ανοίγματος καλύπτοντας οποιαδήποτε ατέλεια.
  • Οι εσωτερικές πλαστικές τάπες εφαρμόζουν τέλεια σε 4 σημεία στο κουτί της σήτας με αποτέλεσμα να διατηρούμε πάντοτε το επιθυμητό άνοιγμα των 22mm και να αποφεύγουμε το κλείσιμο του προκαλώντας δυσλειτουργία στο σύστημα. Στις τάπες είναι ήδη προσαρμοσμένο πλαστικό στοπ που εμποδίζει κατά το ανέβασμα το κατωκάσι να χτυπήσει–τερματίσει στο πανί της σήτας εσωτερικά.
  • Ο μηχανισμός φρένου επιτρέπει στην σήτα να λειτουργεί ελεύθερα στο κατέβασμα και μειώνει την ταχύτητα στο ανέβασμα. Παρέχει ασφάλεια και ομαλή λειτουργία χωρίς θόρυβο. Τοποθετείται εύκολα στην πλαστική τάπα της σήτας.
  • Οι οδηγοί διαθέτουν απλό βουρτσάκι, ενισχυμένο ή αντιανεμικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ROLSTRAT