ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ROLSTRAT ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΡΟΛΩΝ & ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΩΝ

Με πολυετή πείρα στο χώρο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, συνεργασίες με τις καλύτερες εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού και τα πλέον αξιόπιστα και σύγχρονα υλικά της αγοράς, εγγυάται την καλύτερη δυνατή και ασφαλή λύση για τον επαγγελματικό ή οικιακό χώρο σας.

ΠΡΟΤΩΠΟΡΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Η πορεία μας στο χώρο της μεταποίησης και παραγωγής κουφωμάτων αλουμίνιου ξεκίνησε το 1978 απο τον Βασίλειο Στράτη με διακριτικό τίτλο AluStrat για να προσφέρει μια νέα και εξειδικευμένη πρόταση στο χώρο των κουφωμάτων αλουμινίου.
Έχοντας ως στόχο την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών της σύγχρονης αγοράς το 2009 δημιουργήθηκε από τον Σπυρίδονα Στράτη η εταιρεία RolStrat  με αντικείμενο τα ολοκληρωμενα συστήματα αλουμινίου όσον αφορά τα κουφώματα, και βέβαια τα ρολά και τις γκαραζόπορτες.
Διαθέτοντας σωστή οργάνωση, προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία μας εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτηση, την άριστη ποιότητα των προϊόντων της και μεγάλη γκάμα συστημάτων αλουμινίου, μηχανισμών και αυτοματισμών τους σε συνεργασία με επώνυμους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στη RolStrat  απευθυνόμαστε σε ιδιώτες, σε επαγγελματίες αλουμινοκατασκευαστές και σε εκθέσεις κουφωμάτων που δεν διαθέτουν μονάδα παραγωγής. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών σε χαμηλό κόστος.
Έναρξη το 1978 με το διακριτικό τίτλο AluStrat με αντικείμενο κατασκεύες αλουμινίου.

Έναρξη το 1978 με το διακριτικό τίτλο AluStrat με αντικείμενο κατασκεύες αλουμινίου.

Το 2009 δημιουργήθηκε η εταιρεία RolStrat  με αντικείμενο τα ολοκληρωμενα συστήματα αλουμινίου, ρολά - γκαραζόπορτες - κουφώματα.

Το 2009 δημιουργήθηκε η εταιρεία RolStrat με αντικείμενο τα ολοκληρωμενα συστήματα αλουμινίου, ρολά - γκαραζόπορτες - κουφώματα.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ROLSTRAT