ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Επισκεπτόμαστε το χώρο σας χωρίς καμία επιβάρυνση, με σκοπό να τον μελετήσουμε και να προτείνουμε λύσεις ειδικά για εσάς.

ΜΕΛΕΤΕΣ & ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

Εξειδικευμένοι τεχνικοί της RolStrat σας επισκέπτονται, μελετούν τις κλιματολογικές συνθήκες της περιοχής και τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας, επιμετρούν προσεκτικά και προτείνουν τις βέλτιστες ιδέες και ενεργειακές λύσεις με την τεχνολογία i2 της Elvial για αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου.

Ο πελάτης λαμβάνει μια άρτια προσφορά όπου αναφέρουμε αναλυτικά τα προϊόντα με τα οποία θα υλοποιήσουμε την κατασκευή με όλες τις τεχνικές τους λεπτομέρειες, το κόστος κατασκευής καθώς και τον ακριβή χρόνο παράδοσης του έργου.

ΕΜΠΟΡΙΑ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η  RolStrat διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων κοπής νέας γενιάς  για την επεξεργασία των προφίλ αλουμινίου, άριστα καταρτισμένο προσωπικό και χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Βασικός μας προμηθευτής είναι η Elvial, πρωτοπόρος παραγωγός προϊόντων αλουμινίου, η Viomal, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην αγορά ρολών πολυουρεθάνης, η γερμανική Becker και η ιταλική Gaposa για μοτέρ ανύψωσης μεγάλων δυνατοτήτων.
Τα προϊόντα αλουμινίου κατασκευής της RolStrat φέρουν τη σήμανση CE και πιστοποιήσεις που δηλώνουν ότι έχουν τις προδιαγραφές που ορίζει η Ε.Ε. και συνοδεύονται από 5ετή γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ & ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στη RolStrat αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και αντικατάσταση των παλαιών σας κουφωμάτων με νέας γενιάς ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, ρολών και γκαραζόπορτων. Οι εργασίες αντικατάστασης γίνονται αυθημερόν, με μεγαλή προσοχή για τυχόν ζημιές και μερεμέτια, περιλαμβάνουν υπηρεσίες αποξήλωσης και απομάκρυνσης των άχρηστων υλικών από το χώρο σας.
Η αντικατάσταση ενεργειακών κουφωμάτων αλουμίνιου νέου τύπου έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας σε ψύξη και θέρμανση, τη βελτίωση ασφάλειας του χώρου καθώς και  την αισθητική  αναβάθμιση του.

SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ

Η σωστή συντήρηση των κουφωμάτων, συμβάλλει σημαντικά στη διάρκεια ζωής τους και την ενεργειακή εξοικονόμηση.
Στη RolStrat αναλαμβάνουμε την επισκευή - service και αντικατάσταση σε:

Κουφώματα αλουμινίου, συρόμενα & ανοιγόμενα

  • βουρτσάκια, ροδάκια, κλειδαριές, χερούλια, και πρόσθετες κλειδαριές
  • λάστιχα τσιμούχες, περιμετρικούς μηχανισμούς, ανακλήσης

Ρολά & γκαραζόπορτες


  • φθαρμένα ή σπασμένα φυλλαράκια αλουμινίου & πολυουρεθάνης
  • χειροκίνητους μηχανισμούς, ιμάντες η μανιβέλες
  • ηλεκτρικά μοτέρ, με μανιβέλα, αυτόματου stop η ασύρματα
  • μετατροπή χειροκίνητων ρολών σε ηλεκτρικά με μοτέρ
  • αυτοματισμούς σε ρολά & γκαραζόπορτες

παντός τύπου, όλων των εταιρειών και για οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανίζουν.

ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ROLSTRAT